Welcome to Shpresa Programme

Welcome to Shpresa Programme, a user-led organisation that promotes the participation and contribution of the Albanian-speaking community in the UK as well as enable its users to play a positive and  active role in the Big Society

Mirësevini te Shpresa Programme

Mirësevini në webfaqen e organizatës ‘Shpresa Programme’ e cila duke qenë e udhëhequr nga anëtarët e saj promovon pjesëmarrjen dhe kontributin e komunitetit shqiptar në Mbretëri të Bashkuar

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

'The Shpresa Programme helps people to help themselves' 'C', a woman in her early 20s, Volunteers focus group

Shpresa received Queen's Award

Quuens Award PresentationWe have been awarded a number of awards including the Queen’s Award for Volunteering in 2006

Ne jemi nderuar me një numër çmimesh pvrfshirë edhe çmimin e madh “Queens Award” për sektorin vullnetar"

Shpresa at nr. 10 Downing Street

Luljeta nuzi with Tony Blair

We have twice attended receptions hosted by the Prime Minister at No.10 Downing Street .

Ne jemi ftuar dhe kemi marrë pjesë dy herë në pritjet e shtruara nga Kryeministri Britanik Tony Blair.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Shpresa supports members of the Albanian community

Besa"As a parent newly arrived in the UK I was very confused. I had no friends, and I knew nothing about how to get practical support, let alone find a job. Shpresa became my window of knowledge, my hope and inspiration. Shpresa was my launch-pad into employment. I became a volunteer, then a Trustee  and later on I had my first paid job within the finance team at Shpresa. Now I work for three other charities"
"Si një prind që sapo kisha ardhur në Angli unë isha shumë e çorientuar. Nuk kisha miq dhe nuk dija se ku të kërkoja ndihmë për nevojat themelore jo më të mendoja për punë. Shpresa u bë dritarja nga unë fillova të marr njohuri: shpresa dhe frymëzimi im. Shpresa u bë trampolina ime drejt punësimit. Fillimisht u bëra vullnetare dhe më pas anëtare e bordit drejtues, dhe më vonë u punësova në sektorin e financës. Tani unë jam e punësuar ne tri shoqata tjera bamirëse." Besa

I came as unaccompanied young person Shpresa become my family that I didn’t have and guided me to achieve what I thought will be impossible t that time.

Listen to Landi's story What would I do without Shpresa?'

  • Contact us if you’d like to receive our quarterly eNews
    Na kontaktoni nëse dëshironi të abonoheni për të buletinin tonë elektronik cdo tre muajë

  • Shpresa Programme is a company Limited by Guarantee registered in England and Wales Registration No 4692860 and registered as charity with the Charity Commission Charity No.1110688
  • shpresa blog

QUALITY ASSURANCES & AWARDS:

volunteering special distinction

Queens Award -2006

Communities of Health 2008- renewed 2012

Expert in Volunteering - 2013

Special Distinction Award

Peace Awards 2012

London CiTIZENS Community of The Year 2012

PQASSO Level 2

CURRENT FUNDERS:

BIG Lottery fund logo

Reaching Communities

Health & Social Care Fund

BBC Children in Need

Paul Hamlyn Foundation

Awards For All

John Lyon Foundation

Redbridge Council

Enfield Council